Dovolená|Hotely|Ubytování|Wellness

Ubytování Krkonoše s recenzemi 2022

Ubytování Krkonoše s nejlepšími recenzemi 2022. Pobyty za nejlepší ceny. Chaty, chalupy, hotely, penziony, apartmány a ubytování v soukromí 2022. Luxusní ubytování v Krkonoších. Dovolená Krkonoše pro rodiny s dětmi levně. Volné termíny 2022.

Ubytování Krkonoše s recenzemi

Chata Domek Pod Kamencem - Jablonec nad Jizerou
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 11 529 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (2 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Krkonoše, v okresu Semily - Jablonec nad Jizerou. Ubytování v Krkonoších se nachází v rekreačním zařízení Chata Domek Pod Kamencem - Jablonec nad Jizerou, je v délce 7 dní, v termínu od 29. ledna 2022 do 5. února 2022 od cestovní agentury od Chata. Tento zimní luxusní pobyt je v ceně 11529 Kč.
Chalupa Pod Kamencem - Jablonec nad Jizerou
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 11 200 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (2 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Krkonoše, v okresu Semily - Jablonec nad Jizerou. Ubytování v Krkonoších se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Pod Kamencem - Jablonec nad Jizerou, je v délce 7 dní, v termínu od 29. ledna 2022 do 5. února 2022 od cestovní agentury od Chata. Tento zimní luxusní pobyt je v ceně 11200 Kč.
Chalupa Pod Kamencem - Jablonec nad Jizerou
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 11 200 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (2 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Krkonoše, v okresu Semily - Jablonec nad Jizerou. Ubytování v Krkonoších se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Pod Kamencem - Jablonec nad Jizerou, je v délce 7 dní, v termínu od 5. února 2022 do 12. února 2022 od cestovní agentury od Chata. Tento zimní luxusní pobyt je v ceně 11200 Kč.
Chata Domek Pod Kamencem - Jablonec nad Jizerou
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 11 529 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (2 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Krkonoše, v okresu Semily - Jablonec nad Jizerou. Ubytování v Krkonoších se nachází v rekreačním zařízení Chata Domek Pod Kamencem - Jablonec nad Jizerou, je v délce 7 dní, v termínu od 5. února 2022 do 12. února 2022 od cestovní agentury od Chata. Tento zimní luxusní pobyt je v ceně 11529 Kč.
Chalupa Pod Kamencem - Jablonec nad Jizerou
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 11 200 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (2 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Krkonoše, v okresu Semily - Jablonec nad Jizerou. Ubytování v Krkonoších se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Pod Kamencem - Jablonec nad Jizerou, je v délce 7 dní, v termínu od 12. února 2022 do 19. února 2022 od cestovní agentury od Chata. Tento zimní luxusní pobyt je v ceně 11200 Kč.
Chata Domek Pod Kamencem - Jablonec nad Jizerou
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 11 529 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (2 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Krkonoše, v okresu Semily - Jablonec nad Jizerou. Ubytování v Krkonoších se nachází v rekreačním zařízení Chata Domek Pod Kamencem - Jablonec nad Jizerou, je v délce 7 dní, v termínu od 12. února 2022 do 19. února 2022 od cestovní agentury od Chata. Tento zimní luxusní pobyt je v ceně 11529 Kč.
Chata Domek Pod Kamencem - Jablonec nad Jizerou
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 11 529 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (2 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Krkonoše, v okresu Semily - Jablonec nad Jizerou. Ubytování v Krkonoších se nachází v rekreačním zařízení Chata Domek Pod Kamencem - Jablonec nad Jizerou, je v délce 7 dní, v termínu od 19. února 2022 do 26. února 2022 od cestovní agentury od Chata. Tento zimní luxusní pobyt je v ceně 11529 Kč.
Chalupa Horní Lánov - Lánov
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 16 100 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (3 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Krkonoše, v okresu Trutnov - Lánov. Ubytování v Krkonoších se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Horní Lánov - Lánov, je v délce 7 dní, v termínu od 19. února 2022 do 26. února 2022 od cestovní agentury od Chata. Tento zimní luxusní pobyt je v ceně 16100 Kč.
Chalupa Harrachov - Harrachov
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 43 162 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (1 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Krkonoše, v okresu Semily - Harrachov. Ubytování v Krkonoších se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Harrachov - Harrachov, je v délce 7 dní, v termínu od 19. února 2022 do 26. února 2022 od cestovní agentury od Chata. Tento zimní luxusní pobyt je v ceně 43162 Kč.
Chalupa Pod Kamencem - Jablonec nad Jizerou
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 11 200 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (2 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Krkonoše, v okresu Semily - Jablonec nad Jizerou. Ubytování v Krkonoších se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Pod Kamencem - Jablonec nad Jizerou, je v délce 7 dní, v termínu od 19. února 2022 do 26. února 2022 od cestovní agentury od Chata. Tento zimní luxusní pobyt je v ceně 11200 Kč.

Zobrazeno 1-10 z 2236 nalezených

Ubytování v Krkonoších 2022/2023 si nejlépe vyberete pomocí žlutého vyhledávacího formuláře, kde si můžete nastavit výběr vaší dovolené v Krkonoších podle různých podmínek jako je strava, doprava, cena, atd. Doporučujeme nevolit příliš podmínek najedou, protože se pak velmi omezuje výběr volných termínů ubytování. Zkuste se omezit na maximálně tři nebo čtyři podmínky najednou. Pokud máte pouze přibližnou představu kdy do Krkonoš vyjet, zvolte si jednoduše volné termíny vaší dovolené v Krkonoších vybráním příslušného měsíce:

Nevybrali jste si v Krkonoších žádný vhodný pobyt? Chcete vyzkoušet dovolenou v jiné lokalitě ČR? Co třeba vyzkoušet lokality jako jsou Jižní Čechy recenze nebo Karlovy Vary recenze? Nebo můžete vyzkoušet ubytování v dalších destinacích jako například Liberec recenze případně Lipno recenze. Nevíte ještě kokrétní lokalitu v České Republice? Vybírejte tedy ze všech pobytů v ČR: ubytování v Česku 2022.


Termíny ubytování v Krkonoších můžete vybírat jako Last Minute či First Minute nebo podle jednotlivých sekcí jako jsou roky 2022 a 2023. Rekreaci lze také vybrat podle stravy: Krkonoše All Inclusive, plná penze, polopenze, Ultra All Inclusive nebo snídaně. Další kritériem může být třeba doprava do Krkonoš - ať už vlastní nebo autobusem, typ pobytu v Krkonoších - například lázeňské pobyty, pobyty pouze pro seniory, ubytování v Krkonoších podle nejlepších recenzí atd. Dovolenou můžete vybírat online také podle druhu ubytovacích zařízení jako jsou hotely, apartmány, chaty, chatky a chalupy nebo penzióny. Máte-li zájem o luxusní dovolenou v Krkonoších s All Inclusive, vyzkoušejte nabídku luxusního ubytování v luxusních apartmánech a špičkových hotelech. Svojí rekreaci můžete online vybrat nejen podle dostupných roků 2022 a 2023 a měsíců, ale i podle ročních období - jarní, letní, podzimní a zimní dovolenou v Krkonoších.