Dovolená|Hotely|Ubytování|Wellness

Ubytování Krkonoše s recenzemi 2021 / 2022

Ubytování Krkonoše s nejlepšími recenzemi 2021 / 2022. Pobyty za nejlepší ceny. Chaty, chalupy, hotely, penziony, apartmány a ubytování v soukromí 2021 / 2022. Luxusní ubytování v Krkonoších. Dovolená Krkonoše pro rodiny s dětmi levně. Volné termíny 2021 / 2022.

Ubytování Krkonoše s recenzemi

Chata Western - Vlčice
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 9 310 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (1 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Podkrkonoší, v okresu Trutnov - Vlčice. Ubytování v Krkonoších se nachází v rekreačním zařízení Chata Western - Vlčice, je v délce 7 dní, v termínu od 23. října 2021 do 30. října 2021 od cestovní agentury od Chata. Tento podzimní luxusní pobyt je v ceně 9310 Kč.
Chata Domek Pod Kamencem - Jablonec nad Jizerou
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 9 884 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (2 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Krkonoše, v okresu Semily - Jablonec nad Jizerou. Ubytování v Krkonoších se nachází v rekreačním zařízení Chata Domek Pod Kamencem - Jablonec nad Jizerou, je v délce 7 dní, v termínu od 23. října 2021 do 30. října 2021 od cestovní agentury od Chata. Tento podzimní luxusní pobyt je v ceně 9884 Kč.
Chalupa Pod Kamencem - Jablonec nad Jizerou
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 7 000 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (1 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Krkonoše, v okresu Semily - Jablonec nad Jizerou. Ubytování v Krkonoších se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Pod Kamencem - Jablonec nad Jizerou, je v délce 7 dní, v termínu od 23. října 2021 do 30. října 2021 od cestovní agentury od Chata. Tento podzimní luxusní pobyt je v ceně 7000 Kč.
Chata Western - Vlčice
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 9 310 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (1 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Podkrkonoší, v okresu Trutnov - Vlčice. Ubytování v Krkonoších se nachází v rekreačním zařízení Chata Western - Vlčice, je v délce 7 dní, v termínu od 30. října 2021 do 6. listopadu 2021 od cestovní agentury od Chata. Tento podzimní luxusní pobyt je v ceně 9310 Kč.
Chalupa Pod Kamencem - Jablonec nad Jizerou
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 7 000 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (1 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Krkonoše, v okresu Semily - Jablonec nad Jizerou. Ubytování v Krkonoších se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Pod Kamencem - Jablonec nad Jizerou, je v délce 7 dní, v termínu od 30. října 2021 do 6. listopadu 2021 od cestovní agentury od Chata. Tento podzimní luxusní pobyt je v ceně 7000 Kč.
Chata Domek Pod Kamencem - Jablonec nad Jizerou
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 9 884 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (2 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Krkonoše, v okresu Semily - Jablonec nad Jizerou. Ubytování v Krkonoších se nachází v rekreačním zařízení Chata Domek Pod Kamencem - Jablonec nad Jizerou, je v délce 7 dní, v termínu od 30. října 2021 do 6. listopadu 2021 od cestovní agentury od Chata. Tento podzimní luxusní pobyt je v ceně 9884 Kč.
Chalupa Maršovka - Horní Maršov
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 19 600 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (1 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Krkonoše, v okresu Trutnov - Horní Maršov. Ubytování v Krkonoších se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Maršovka - Horní Maršov, je v délce 7 dní, v termínu od 6. listopadu 2021 do 13. listopadu 2021 od cestovní agentury od Chata. Tento podzimní luxusní pobyt je v ceně 19600 Kč.
Chalupa U Hančilů - Pec pod Sněžkou
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 47 439 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (3 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Krkonoše, v okresu Trutnov - Pec pod Sněžkou. Ubytování v Krkonoších se nachází v rekreačním zařízení Chalupa U Hančilů - Pec pod Sněžkou, je v délce 7 dní, v termínu od 6. listopadu 2021 do 13. listopadu 2021 od cestovní agentury od Chata. Tento podzimní luxusní pobyt je v ceně 47439 Kč.
Chalupa Pod Kamencem - Jablonec nad Jizerou
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 7 000 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (1 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Krkonoše, v okresu Semily - Jablonec nad Jizerou. Ubytování v Krkonoších se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Pod Kamencem - Jablonec nad Jizerou, je v délce 7 dní, v termínu od 6. listopadu 2021 do 13. listopadu 2021 od cestovní agentury od Chata. Tento podzimní luxusní pobyt je v ceně 7000 Kč.
Chalupa Horní Lánov - Lánov
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 14 497 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (3 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Krkonoše, v okresu Trutnov - Lánov. Ubytování v Krkonoších se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Horní Lánov - Lánov, je v délce 7 dní, v termínu od 6. listopadu 2021 do 13. listopadu 2021 od cestovní agentury od Chata. Tento podzimní luxusní pobyt je v ceně 14497 Kč.

Zobrazeno 1-10 z 1279 nalezených

Ubytování v Krkonoších 2021/2022 si nejlépe vyberete pomocí žlutého vyhledávacího formuláře, kde si můžete nastavit výběr vaší dovolené v Krkonoších podle různých podmínek jako je strava, doprava, cena, atd. Doporučujeme nevolit příliš podmínek najedou, protože se pak velmi omezuje výběr volných termínů ubytování. Zkuste se omezit na maximálně tři nebo čtyři podmínky najednou. Pokud máte pouze přibližnou představu kdy do Krkonoš vyjet, zvolte si jednoduše volné termíny vaší dovolené v Krkonoších vybráním příslušného měsíce:

Nevybrali jste si v Krkonoších žádný vhodný pobyt? Chcete vyzkoušet dovolenou v jiné lokalitě ČR? Co třeba vyzkoušet lokality jako jsou Rožnov recenze nebo Šumava recenze? Nebo můžete vyzkoušet ubytování v dalších destinacích jako například Vysočina recenze případně Znojmo recenze. Nevíte ještě kokrétní lokalitu v České Republice? Vybírejte tedy ze všech pobytů v ČR: ubytování v Česku 2021.


Termíny ubytování v Krkonoších můžete vybírat jako Last Minute či First Minute nebo podle jednotlivých sekcí jako jsou roky 2021 a 2022. Rekreaci lze také vybrat podle stravy: Krkonoše All Inclusive, plná penze, polopenze, Ultra All Inclusive nebo snídaně. Další kritériem může být třeba doprava do Krkonoš - ať už vlastní nebo autobusem, typ pobytu v Krkonoších - například lázeňské pobyty, pobyty pouze pro seniory, ubytování v Krkonoších podle nejlepších recenzí atd. Dovolenou můžete vybírat online také podle druhu ubytovacích zařízení jako jsou hotely, apartmány, chaty, chatky a chalupy nebo penzióny. Máte-li zájem o luxusní dovolenou v Krkonoších s All Inclusive, vyzkoušejte nabídku luxusního ubytování v luxusních apartmánech a špičkových hotelech. Svojí rekreaci můžete online vybrat nejen podle dostupných roků 2021 a 2022 a měsíců, ale i podle ročních období - jarní, letní, podzimní a zimní dovolenou v Krkonoších.