Dovolená|Hotely|Ubytování|Wellness

Ubytování Krkonoše s recenzemi 2021

Krkonoše s nejlepšími recenzemi. Pobyty za nejlepší ceny. Chaty, chalupy, hotely, penziony, apartmány a ubytování v soukromí 2021. Luxusní ubytování v Krkonoších. Dovolená Krkonoše pro rodiny s dětmi levně.

Krkonoše s nejlepšími recenzemi

Chata Western - Vlčice
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 17 528 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (1 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Podkrkonoší, v okresu Trutnov - Vlčice. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chata Western - Vlčice, je v délce 7 dní, v termínu od 21. srpna 2021 do 28. srpna 2021 od cestovní agentury od Chata.cz. Tento letní luxusní pobyt je v ceně 17528 Kč.
Chalupa Ametyst - Jablonec nad Jizerou
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 12 355 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (1 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Krkonoše, v okresu Semily - Jablonec nad Jizerou. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Ametyst - Jablonec nad Jizerou, je v délce 7 dní, v termínu od 28. srpna 2021 do 4. září 2021 od cestovní agentury od Chata.cz. Tento letní luxusní pobyt je v ceně 12355 Kč.
Chalupa Horní Lánov - Lánov
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 14 497 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (3 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Krkonoše, v okresu Trutnov - Lánov. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Horní Lánov - Lánov, je v délce 7 dní, v termínu od 28. srpna 2021 do 4. září 2021 od cestovní agentury od Chata.cz. Tento letní luxusní pobyt je v ceně 14497 Kč.
Chata Western - Vlčice
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 9 303 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (1 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Podkrkonoší, v okresu Trutnov - Vlčice. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chata Western - Vlčice, je v délce 7 dní, v termínu od 28. srpna 2021 do 4. září 2021 od cestovní agentury od Chata.cz. Tento letní luxusní pobyt je v ceně 9303 Kč.
Chata Kvítek - Vlčice
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 9 303 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (1 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Podkrkonoší, v okresu Trutnov - Vlčice. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chata Kvítek - Vlčice, je v délce 7 dní, v termínu od 28. srpna 2021 do 4. září 2021 od cestovní agentury od Chata.cz. Tento letní luxusní pobyt je v ceně 9303 Kč.
Chalupa Ametyst - Jablonec nad Jizerou
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 12 355 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (1 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Krkonoše, v okresu Semily - Jablonec nad Jizerou. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Ametyst - Jablonec nad Jizerou, je v délce 7 dní, v termínu od 4. září 2021 do 11. září 2021 od cestovní agentury od Chata.cz. Tento podzimní luxusní pobyt je v ceně 12355 Kč.
Chalupa Horní Lánov - Lánov
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 14 497 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (3 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Krkonoše, v okresu Trutnov - Lánov. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Horní Lánov - Lánov, je v délce 7 dní, v termínu od 4. září 2021 do 11. září 2021 od cestovní agentury od Chata.cz. Tento podzimní luxusní pobyt je v ceně 14497 Kč.
Chata Western - Vlčice
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 9 303 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (1 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Podkrkonoší, v okresu Trutnov - Vlčice. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chata Western - Vlčice, je v délce 7 dní, v termínu od 4. září 2021 do 11. září 2021 od cestovní agentury od Chata.cz. Tento podzimní luxusní pobyt je v ceně 9303 Kč.
Chata Kvítek - Vlčice
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 9 303 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (1 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Podkrkonoší, v okresu Trutnov - Vlčice. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chata Kvítek - Vlčice, je v délce 7 dní, v termínu od 4. září 2021 do 11. září 2021 od cestovní agentury od Chata.cz. Tento podzimní luxusní pobyt je v ceně 9303 Kč.
Chalupa Horní Lánov - Lánov
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 14 497 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (3 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Krkonoše, v okresu Trutnov - Lánov. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Horní Lánov - Lánov, je v délce 7 dní, v termínu od 11. září 2021 do 18. září 2021 od cestovní agentury od Chata.cz. Tento podzimní luxusní pobyt je v ceně 14497 Kč.

Zobrazeno 1-10 z 2257 nalezených

Ubytování v Krkonoších 2021/2022 si nejlépe vyberete pomocí žlutého vyhledávacího formuláře, kde si můžete nastavit výběr vaší dovolené v Krkonoších podle různých podmínek jako je strava, doprava, cena, atd. Doporučujeme nevolit příliš podmínek najedou, protože se pak velmi omezuje výběr volných termínů ubytování. Zkuste se omezit na maximálně tři nebo čtyři podmínky najednou. Pokud máte pouze přibližnou představu kdy do Krkonoš vyjet, zvolte si jednoduše volné termíny vaší dovolené v Krkonoších vybráním příslušného měsíce:

Nevybrali jste si v Krkonoších žádný vhodný pobyt? Chcete vyzkoušet dovolenou v jiné lokalitě ČR? Co třeba vyzkoušet lokality jako jsou Orlické hory recenze nebo Pálava recenze? Nebo můžete vyzkoušet ubytování v dalších destinacích jako například Praha recenze případně Rožnov recenze. Nevíte ještě kokrétní lokalitu v České Republice? Vybírejte tedy ze všech pobytů v ČR: ubytování v Česku 2021.


Termíny ubytování v Krkonoších můžete vybírat jako Last Minute či First Minute nebo podle jednotlivých sekcí jako jsou roky 2021 a 2022. Rekreaci lze také vybrat podle stravy: Krkonoše All Inclusive, plná penze, polopenze, Ultra All Inclusive nebo snídaně. Další kritériem může být třeba doprava do Krkonoš - ať už vlastní nebo autobusem, typ pobytu v Krkonoších - například lázeňské pobyty, pobyty pouze pro seniory, ubytování v Krkonoších podle nejlepších recenzí atd. Dovolenou můžete vybírat online také podle druhu ubytovacích zařízení jako jsou hotely, apartmány, chaty, chatky a chalupy nebo penzióny. Máte-li zájem o luxusní dovolenou v Krkonoších s All Inclusive, vyzkoušejte nabídku luxusního ubytování v luxusních apartmánech a špičkových hotelech. Svojí rekreaci můžete online vybrat nejen podle dostupných roků 2021 a 2022 a měsíců, ale i podle ročních období - jarní, letní, podzimní a zimní dovolenou v Krkonoších.